Tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, Instagram hesabından Dilan Polat'la evde çekildiği fotoğrafı paylaştı. Doğu, Dilan Polat'ın saçlarındaki beyazlar için, "Beyazlarını ben ve Nilda boyayacağız. Toparlanacaksın kardeşim" notunu düşmesi dikkat çekti.

YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞI 

Dilan Polat Tahliye

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından hakkında açılan dava kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında tahliye kararı verildi. Dilan Polat, tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Polat hakkında yurt dışına çıkış yasağı verildi.

Zonguldak'ta çekilen film, uluslararası film festivaline davet edildi Zonguldak'ta çekilen film, uluslararası film festivaline davet edildi

"BEYAZLARINI BOYAYACAĞIZ KARDEŞİM"

Sila Dogu Dilan Polat

Dilan Polat'ın açıklama yapıp yapmayacağı merak edilirken, kardeşi Sıla Doğu'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Instagram hesabından Dilan Polat'la birlikte evde çekildiği fotoğrafı paylaşan Doğu, "Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Beyazlarını ben ve Nilda boyayacağız. Toparlanacaksın kardeşim." notunu düştü.

Kaynak: Haber Merkezi