Takip: İstanbul filmi 2012 yılında çıkan aksiyon/gerilim türünde bir filmdir. Takip: İstanbul filminin yönetmenliğini Olivier Megaton yaparken, senaristliğini Luc Besson ve Robert Mark Kamen birliikte üstlenmiştir. Peki, Takip: İstanbul filminin konusu nedir? Takip: İstanbul filminin oyuncuları kim? Takip: İstanbul filmi hangi kanalda yayınlanacak? Takip: İstanbul filmi nerede çekildi? Takip: İstanbul filmi hangi otelde çekildi? İşte tüm merak edilenler...

Takip İstanbul Filmi Nerde Çekildi

TAKİP: İSTANBUL FİLMİNİN KONUSU NE?

Emekli CIA ajanı Mills, kızını ve eski karısını çalıştığı şehre, İstanbul’a davet eder. Diğer yandan insan ticareti yapan Ermeni çete lideri Murad Krasniqi, ölen oğlunun intikamını almak için Mills ve ailesini kaçırma planları yapmaktadır. Sonunda planını gerçekleştirir ancak kızı Kim kaçmayı başarır. Kim, artık rehin tutulan anne ve babası için tek kurtuluş umududur.

Takip İstanbul Filmi Konusu

TAKİP: İSTANBUL FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Liam Neeson-Rolü : Bryan Mills

Maggie Grace-Rolü : Kim Mills

MasterChef Türkiye 19 Eylül bu akşam! MasterChef Türkiye 19 Eylül bu akşam!

Famke Janssen-Rolü : Lenore St. John

Leland Orser-Rolü : Sam Gilroy

Jon Gries-Rolü : Mark Casey

D.B. Sweeney-Rolü : Bernie

Luke Grimes-Rolü : Jamie

Rade Serbedzija-Rolü : Murad Hoxha

Takip İstanbul Filmi Otel

TAKİP: İSTANBUL FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimler 2012 başlarında gerçekleşti; Liam Neeson ve Maggie Grace sahnelerini Ocak ayında Los Angeles'ta çekmiştir. İstanbul sahneleri ise Kasım 2011'de çekilmiştir.

Takip İstanbul Filmi Hangi Kanalda

Bazı sahneler bir hafta boyunca Fransa'daki Saint-Denis'de Luc Besson tarafından kurulan Cité du Cinéma'nın yeni film stüdyolarında çekilmiştir.

Takip İstanbul Filmi

TAKİP: İSTANBUL FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Takip: İstanbul filmi 4 Ocak Perşembe günü saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak

Editör: Gökçe Acar