Kim kimdir?

Tanyeli kimdir? Tanyeli'nin hastalığı ne?

Tanyeli'nin hayatı merak ediliyor. Peki, Tanyeli kimdir? Tanyeli kaç yaşında, nereli? Tanyeli'nin hastalığı ne? Tanyeli'nin sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Abone Ol

Tanyeli hakkında araştırmalar internette hız kazandı. Peki, Tanyeli kimdir? Tanyeli kaç yaşında, nereli? Tanyeli'nin hastalığı ne? Tanyeli'nin sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

TANYELİ KİMDİR?

Öznur Kral, bilinen adıyla Tanyeli, 1971'de İzmir'de doğmuştur. Anne ve babası teyze çocukları olan Tanyeli’nin ailesi henüz o iki yaşında iken dağılmış ve çocukluk yıllarını Çocuk Esirgeme Kurumu’nda geçirmek zorunda kalmıştır. İlk evliliğini 14 yaşında yapan Tanyeli, 15 yaşında iken Taylan ismini verdiği oğlu dünyaya gelmiştir.

İlk eşinden ayrılan Tanyeli, ikinci evliliğinden sonra 1996 yılından itibaren Avustralya'da yaşamaya başlamıştır. Ünlü oryantal Tanyeli, 2014 yılında Bursalı işadamı İlker Sünnili’yle nikâh masasına oturmuştu. Bodrum'da aile arasında küçük bir törenle evlenen Tanyeli ve eşi Avustralya'da düğün yaptı.

TANYELİ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Tanyeli 53 yaşında ve aslen İzmirli'dir.

TANEYLİ'NİN HASTALIĞI NE?

Tanyeli, pankreas kanseri tedavisi görmektedir.

TANYELİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli Bir operasyon daha geçireceğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yüzdeki değil özdeki güzellik kalıcı. Bu sınanmalarda bana en büyük öğretilerden biri oldu. Dünya sahnesinde her şey dev bir yalan, mevkiler, şan, şöhret, güzellik ve her şey geçici. Baki olan ahirin de zahirin de mertebeler yüksek olsun. Bugün kendimi daha iyi hissediyorum, ağrılardan ağlamadan uyandım çok şükür, insan ağlamaktan korkar mı? İsyana girer diye çoğu zaman ağlamamaya çalıştım. Bugün duygularım derin, kendimi çok iyi hissediyorum, güzel günler çok yakında, iyi haberler, çok iyi, iyileşiyorum iyiye gidiyor durum. Allah'ın izniyle İstanbul'a geçiyorum minik bir operasyon daha sonra Allah Kerim. Dualarım, canım ailem, doktorlarım, dostlarım canım Tarçın'ım hepinize günaydın. Hepimizi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.