RON ELY KİMDİR?

Ron Elt

Oyunculuk kariyerine 1950'lerin sonlarında başlayan Ron Ely, küçük rollerle sinema ve televizyon dünyasında yer bulmuştur. Ron Ely'nin büyük çıkışı ise 1966 yılında NBC televizyonunda yayınlanmaya başlayan Tarzan dizisiyle olmuştur. Bu dizide, o dönemde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Johnny Weissmuller'in mirasını devralarak Tarzan karakterini canlandırmıştır. Ely, dublör kullanmayı reddederek tüm aksiyon sahnelerini kendisi gerçekleştirmiş, bu yönüyle de izleyicilerin gözünde gerçek bir kahraman haline gelmiştir.

Ron

Tarzan dizisi, 1968 yılına kadar devam etmiştir. Ely'nin dünya çapında tanınan bir yıldız olmasında etkisi büyüktür. Tarzan karakterinin yanı sıra Ely, birçok film ve televizyon dizisinde de boy göstermiştir. Doc Savage: The Man of Bronze (1975) filmi ile Doc Savage karakterini canlandırmış ve bu rolle de hayranlarını etkilemiştir.

Ömer Öcalan kimdir? Ömer Öcalan kimdir?

Aynı zamanda Ron Ely, bir yazar ve televizyon sunucusuydu. Ely, kariyeri boyunca yazarlık yapmış ve televizyon sunuculuğunda da başarılı bir performans sergilemiştir. Miss America yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Ely, bu alanda da yeteneklerini göstermiştir.

RON ELY NEDEN ÖLDÜ?

Ron Ely 1

Ron Ely'nin ölümünü, kızı Kirsten Casale Ely, sosyal medya hesabından duyurdu. Kirsten Casale Ely, babasının 29 Eylül'de California'daki evinde hayatını kaybettiğini belirterek, "Babam insanların kahraman dediği biriydi. O bir aktör, yazar, koç, akıl hocası, aile babası ve liderdi. Dünya en büyük insanlardan birini kaybetti, ben de babamı kaybettim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi