Televizyon

Taş Kağıt Makas 15. bölüm yayınlandı!

Kanal D'nin ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi 15. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler ise Taş Kağıt Makas 15 . bölümü araştırıyor.

Abone Ol

Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. MF Yapım Taş Kağıt Makas dizisini oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Serra Arıtürk, Uraz Kaygılaroğlu, Hande Doğandemir, Yüsra Geyik, Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen bulunuyor. Taş Kağıt Makas dizisini izleyemeyenler ise son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Taş Kağıt Makas son bölüm izle!, Taş Kağıt Makas 15. bölüm izle!, Taş Kağıt Makas 15. bölüm tek parça izle!

TAŞ KAĞIT MAKAS 15. BÖLÜM KONUSU

İstanbul'a yerleşen suç baronu Marko Karaormanlı'nın peşinde olan Umut, kara para aklama davasıyla birlikte; Fecir Emirkıran'ın da içinde olduğu bu organize suç örgütüne ilk meydan okumasını gerçekleştirir. Tüm bu mücadelenin arasında, Alev'le kurduğu yeni kurduğu yuvasını, bir kız çocuğu haberinin mutluluğu sarar. Bir süredir kafa tatilinde olan Harun Yakar, Umut'un aldığı kara para davasıyla birlikte sahalara geri döner.

TAŞ KAĞIT MAKAS 15. BÖLÜM İZLE!

Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümünü izlemek için tıklayınız.