Televizyon

Taş Kağıt Makas 17. bölüm yayınlandı!

Kanal D'nin ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi 17. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler ise Taş Kağıt Makas 17. bölümü araştırıyor.

Abone Ol

Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. MF Yapım Taş Kağıt Makas dizisini oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Serra Arıtürk, Uraz Kaygılaroğlu, Hande Doğandemir, Yüsra Geyik, Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen bulunuyor. Taş Kağıt Makas dizisini izleyemeyenler ise son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Taş Kağıt Makas son bölüm izle! Taş Kağıt Makas 17. bölüm izle! Taş Kağıt Makas 17. bölüm tek parça izle!

TAŞ KAĞIT MAKAS 17. BÖLÜM KONUSU

Avukatlık mesleğinden uzaklaştırılan Umut, artık dibe vurmuş haldedir. Umut'un saf dışı kalmasıyla birlikte, artık Fecir için her şey yolundadır. Henüz Umut tarafından yaklaşan tehlikenin farkında olmayan Fecir; Marko'yla birlikte yeni bir plana adım atar. Adem'in onun oğlu olduğunu öğrenen Harun, artık hayata başka bir yerden bakmaya başlar.

TAŞ KAĞIT MAKAS 17. BÖLÜM İZLE!

Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümünü izlemek için tıklayınız.