Televizyon

Taş Kağıt Makas 18. bölüm yayınlandı!

Kanal D'nin ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi 18. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler ise Taş Kağıt Makas 18. bölümü araştırıyor.

Abone Ol

Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. MF Yapım Taş Kağıt Makas dizisini oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Serra Arıtürk, Uraz Kaygılaroğlu, Hande Doğandemir, Yüsra Geyik, Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen bulunuyor. Taş Kağıt Makas dizisini izleyemeyenler ise son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Taş Kağıt Makas son bölüm izle! Taş Kağıt Makas 18. bölüm izle! Taş Kağıt Makas 18. bölüm tek parça izle!

TAŞ KAĞIT MAKAS 18. BÖLÜM KONUSU

Umut, Emirkıran Kardeşler'i, Marko'nun cesedinin başında yakalar. Olay yerinde çektiği fotoğraf, artık Emirkıranlar için büyük bir tehdittir. Adem'in varlığı, fotoğrafın gücüyle birleşince Umut için geriye tek bir yol kalır; avukatlığa geri dönmek. Umut'un avukatlığa dönmesi için mücadele veren Harun, büyük duruşmanın sonrası için hayal kurmaya başlar. Adem ve Güneş'le yeni bir hayat kurabileceğine inanan Harun, ona yaklaşan tehlikenin farkında değildir.

TAŞ KAĞIT MAKAS 18. BÖLÜM İZLE!

Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümünü izlemek için tıklayınız.