Televizyon

Taş Kağıt Makas 19. bölüm yayınlandı!

Kanal D'nin ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler ise Taş Kağıt Makas 19. bölümü araştırıyor.

Abone Ol

Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi final bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. MF Yapım Taş Kağıt Makas dizisini oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Serra Arıtürk, Uraz Kaygılaroğlu, Hande Doğandemir, Yüsra Geyik, Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen bulunuyor. Taş Kağıt Makas dizisini izleyemeyenler ise son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Taş Kağıt Makas son bölüm izle! Taş Kağıt Makas 19. bölüm izle! Taş Kağıt Makas 19. bölüm tek parça izle!

TAŞ KAĞIT MAKAS 19. BÖLÜM KONUSU

Harun Yakar'ın Adem'i tanıklık yolundan döndürmesi, Umut'un her şeyini adadığı davasını kaybetmesine neden olur. Davayı kaybeden Umut, yeni bir gerçekle yüzleşir. En başından beri sır saklayan, onun tuzağa çekilmesine sebep olan kişi Harun Yakar'dır. Umut ve Harun arasında, büyük bir savaş başlar. Her şeyini geri almak isteyen Bünyamin, Fecir'i geçmiş suçlarıyla tehdit eder. Fecir, hapse girmemek için babasının teklifini kabul etmek zorundadır. Büyük sona doğru yaklaşırken artık tüm savaş baltaları çekilir. Ne Umut, ne Fecir, ne de Harun Yakar için geri adım ihtimali kalmaz.

TAŞ KAĞIT MAKAS 19. BÖLÜM İZLE!

Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümünü izlemek için tıklayınız.