Kültür Sanat

Tatlı Vatan filmi nerede çekildi?

Tatlı Vatan filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Tatlı Vatan filmi nerede çekildi?

Abone Ol

Tatlı Vatan filmi 2023 yılında çıkan komedi türünde bir filmdir. Tatlı Vatan filminin yönetmenliğini Hasan Doğan üstlenmiştir. Peki, Tatlı Vatan filminin konusu ne? Tatlı Vatan filminin oyuncuları kim? Tatlı Vatan filmi nerede çekildi? Tatlı Vatan filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

TATLI VATAN FİLMİNİN KONUSU NE?

Kayseri'nin bir köyünde verimsiz geçen bir senenin ardından köyün gençleri yıkılmıştır. Ağaçların soğuk yemesi ile meyve ağaçları küsmüş ve yağmursuz geçen yaz hasatlarını yarıdan daha aza düşürmüştür. Köyün iki delikanlısı Cemil ve Osman nişanlıları Fatmagül ve Şifa ile evlenemeyeceklerini düşünürlerken Alamancı Hüseyin'in kızı Ceylan'ın köye geleceğini duyarlar. Cemil ve Osman; Ceylan ile evlenerek kapağı Almanya'ya atma planları yaparlar. İkili planlar yapıp Ceylan'ın peşine düşer ama Ceylan, köyün sulama sistemini iyileştirmek için çalışan Ziraat mühendisi Erkin ile yakınlaşır.

TATLI VATAN FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Tuğba Melis Türk

Gürbey İleri

Suat Sungur

Selahattin Taşdöğen

TATLI VATAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Tatlı Vatan filminin çekimleri İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı olan Alaçatı Mahallesi'nde ve Urla ilçesinde yapılmıştır.

TATLI VATAN FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Tatlı Vatan filmi 1 Ağustos Perşembe günü saat 20:00'de NOW TV'de yayınlanacak.