Dr. Tayyar Öz ve fenomen eşi Özlem Lina Öz'ün gündem olmasının ardından yurttaşlar çiftin hayatını araştırıyor. Arama motorlarında, ''Tayyar Öz kimdir? Tayyar Öz kaç yaşında, nereli? Tayyar Öz ne mezunu?  Tayyar Öz'ün gerçek soy ismi ne? Tayyar Öz neden açığa alındı'' soruları aratılıyor. Peki, Tayyar Öz kimdir? Tayyar Öz kaç yaşında, nereli? Tayyar Öz ne mezunu?  Tayyar Öz'ün gerçek soy ismi ne? Tayyar Öz neden açığa alındı? İşte tüm merak edilenler...

özlem lina öz ve eşi tayyar

TAYYAR ÖZ KİMDİR?

Tayyar Taylan Öz 1987 yılında Kahramanmaraş'ta doğmuştur. Sosyal medya fenomeni Özlem Lina Öz'ün eşidir.

özlem lina öz-1

TAYYAR ÖZ KAÇ YAŞINDA?

Tayyar Taylan Öz 36 yaşındadır.

özlem lina öz kızları

TAYYAR ÖZ NERELİ?

Tayyar Taylan Öz Kahramanmaraşlıdır.

Özlem Lina Öz 6

TAYYAR ÖZ NE MEZUNU?

Tayyar Öz, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini mezunudur. Tayyar Öz, İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünü kazanmıştır.

Özlem Lina Öz 5

Naçar ne demek? Emre Fel Naçar şarkı sözleri! Naçar ne demek? Emre Fel Naçar şarkı sözleri!

TAYYAR ÖZ'ÜN GERÇEK SOY İSMİ NE?

Feyza Altun'un iddiasına göre Tayyar Öz'ün gerçek soy ismi Özsefil'dir.

Özlem Lina Öz 2

TAYYAR ÖZ NEDEN AÇIĞA ALINDI?

Dr. Tayyar Öz'ün neden açığa alındığına dair pek çok iddia bulunuyor. Bu iddialar arasında hasta haklarının ihlal edildiği, gereksiz operasyonlar yapıldığı ve maddi çıkarların öncelendiği gibi konular bulunmaktadır.

Dr. Tayyar Öz'ün açığa alınması, mesleki lisansının askıya alınması veya iptal edilmesiyle sonuçlanabilir. Bu durumda, cerrahi uygulamalarını gerçekleştiremeyecek ve mesleğini yapma yetkisini kaybedebilir. 

öz3

TAYYAR ÖZ NEDEN GÜNDEM OLDU?

Feyza Altun'un işaret ettiği isimler arasında yer alan Özlem Lina Öz ve Dr. Tayyar Öz çifti, bir kozmetik firması kurduğu ve 2022 yılında 245 bin TL vergi ödediği iddiasıyla gündemde. 

Haber Merkezi
 

Editör: Gökçe Acar