Kültür Sanat

Tezgah film konusu ne?

Başrollerinde Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı Tezgah filminin konusu sinemaseverler tarafından araştırılıyor. İşte filme dair merak edilenler...

Abone Ol

Başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in Tamirhane filminin ardından ikinci uzun metraj yönetmenlik denemesi Tezgah' filmi merakla bekleniyor.. Köstendil yönetmenliği başarılı oyuncu Kadir Çermik ile, yapımcılığı Fatih Bay ile paylaştığı filmde yönetmen, oyuncu, senarist ve yapımcı kimliğiyle yer alıyor.

TEZGAH FİLM KONUSU NE?

Bir yazar, bir aktrist, bir müzisyen ve bir mutfak tezgahı...

Sanatlarının, oynadıkları oyunların, yalanlarının, birbirlerini ve sevenlerini aldatmalarının; eski bir anne halısının üzerine döküldüğü kanlı bir gece...

Evden çıkmak isteyeceğiniz ama kanalı bir türlü değiştiremeyeceğiniz bir “sevgisizlik” çağı hikayesi...

Film, ülkenin ünlü isimlerinden birinin eşini mutfak tezgahında kendisini en yakın arkadaşıyla aldatırken yakalamasıyla birlike gelişen olayları konu ediniyor.

Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez ve Rıza Kocaoğlu'nun yanı sıra Şinasi Yurtsever ile birlikte çekecekleri bu sinema filmi, izleyicilere komik ve ilginç bir deneyim vadetmekte. Köstendil, bir röportajında, "Tezgah" adını verdikleri filmin provalarına başladıklarını ve kendilerinin de yapımında aktif rol aldıklarını belirtmişti.

TEZGAH FİLM FRAGMANI İZLE!

Köstendil, Instagram hesabından "Ünlülerin Cinayetle Sonlanan Aşk Üçgeni” notuyla paylaştığı fotoğraflarla film hakkında ilk ipuçlarını takipçileriyle paylaştı. Beğeni yağmuruna tutulan paylaşımlar, film için büyük bir merak uyandırdı.