Kim kimdir?

Tiktok fenomeni repçi Azize kimdir? Repçi Azize kaç yaşında?

TikTok’ta çok konuşulan, açtığı canlı yayınlar ile insanların ilgisini çeken Repçi Azize'nin hayatı merak ediliyor. Peki, Tiktok fenomeni repçi Azize kimdir? Repçi Azize kaç yaşında? Repçi Azize nereli? İşte tüm merak edilenler...

Abone Ol

Sosyal medyada çektiği videolar ile ismini duyuran Repçi Azize vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Tiktok fenomeni repçi Azize kimdir? Repçi Azize kaç yaşında? Repçi Azize nereli? İşte tüm merak edilenler...

REPÇİ AZİZE TEYZE KİMDİR?

TikTok platformunda hepimizin Repçi Azize olarak tanınan Azize Teyze, 54 yaşında oluğu ve Kütahya’da yaşadığı bilinmektedir.  Normal bir ev hanımı hayatı yaşayan Azize Teyze, TikTok platformunun yaygınlaşması ve insanların bundan ciddi manada gelir elde etmesini görünce kendisi de TikTok’a girmeye karar verdi. Bu kararını hemen uygulamaya koydu ve kendisine bir TikTok hesabı oluşturdu.

Repçi Azize, hangi konu üzerine videolar çekip, canlı yayınlar açacağını düşündü. Şarkıları, rapleri çok seviyordu. Şarkılar eşliğinde de dans etmek çok hoşuna gidiyordu. Bundan yola çıkarak TikTok hesabını rap üzerine kurmaya karar verdi. Hesabın ismini ise ‘Repçi Azize‘ yaptı. İlk videolarını hesabına yüklemeye başladı. Çektiği videolar kısa süre içerisinde ilgi görmeye başladı. İnsanların tuhaf karşıladığı videolar ve  açtığı canlı yayınlar sayesinde izlenmeye başlamıştır.

TikTok platformuna başladıktan kısa süre sonra TikTok’ta gündem olan Repçi Azize, bu sayede kısa sürede belirli bir kitleye ulaşmayı başarmıştır.

KAÇ TAKİPÇİSİ VAR?

Şuan anlık olarak TikTok platformunda 233,3 bin takipçisi bulunmaktadır.