Kültür Sanat

Top Gun: Maverick filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Top Gun: Maverick filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Top Gun: Maverick filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

Top Gun: Maverick filmi 2022 yılında çıkan aksiyon türünde bir filmdir. Top Gun: Maverick filminin yönetmenliğini  Joseph Kosinski üstlenmiştir. Peki, Top Gun: Maverick filminin konusu ne? Top Gun: Maverick filminin oyuncuları kim?Top Gun: Maverick filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

TOP GUN: MAVERİCK FİLMİNİN KONUSU NE?

Top Gun: Maverick, pilot Pete “Maverick” Mitchell'in hava kuvvetlerine geri dönüşü sonrası yaşananlara odaklanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete “Maverick” Mitchell, donanmaya verdiği 30 yıllık başarılı hizmetin ardından, test pilotu olarak sınırları zorlar. Kendisini karaya bağlayacak herhangi bir görevden uzak durmak isteyen Maverick, kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi özel bir görev için eğitirken bulur. Hem belirsiz bir gelecekle hem de geçmişindeki anılarıyla karşı karşıya olan Maverick, gitmek zorunda olduğu görev nedeniyle en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalır.

TOP GUN: MAVERİCK FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Tom Cruise-Pete 'Maverick' Mitchell
Miles Teller-Lieutenant Bradley 'Rooster' Bradshaw
Jennifer Connelly-Penny Benjamin
Jon Hamm-Cyclone
Glen Powell-Hangman
Lewis Pullman-Bob
Charles Parnell-Warlock
Bashir Salahuddin-Coleman

TOP GUN: MAVERİCK FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Top Gun: Maverick filmi 19 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'de ATV'de yayınlanacak.