Bir Yeşilçam efsanesi olan Tosun Paşa filmi 1976 yılında yayınlanmışır. Başrollerinde; Kemal Sunal, Şener Şen, Müjde Ar ve Adile Naşit'in bulundupu filmin yönetmen koltuğunda Kartal Tibet oturmuştur. Tosun Paşa filminin detayları izleyiciler tarafından merak edilyor. Peki, Tosun Paşa filminin konusu ne? Tosun Paşa filminin oyuncuları kim? Tosun Paşa filmi hangi kanalda yayınlanacak? Tosun Paşa filmi nerede çekildi? Tosun Paşa ne zaman çekildi? İşte detaylar...

Tosun Paşa Film Nerede Çekildi

TOSUN PAŞA FİLMİNİN KONUSU NE?

Osmanlı döneminin iki köklü ailesi olan Tellioğlu ve Seferoğlu aileleri, Yeşil Vadi denen bölge için birbirine girer. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan Tosun Paşa'dan herkes korkmaktadır. Sorunun çözülebilmesi için Tellioğlu ailesi evin uşağı Şaban'ı Tosun Paşa kılığına sokar. Ancak, gerçek Tosun Paşa ortaya çıkınca planlar altüst olur.

Tosun Paşa Film Izle

TOSUN PAŞA FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Kemal Sunal, Şener Şen, Müjde Ar, Adile Naşit

Şevval Sam NG Afyon MotoFest’te motosikleti ile sahne aldı Şevval Sam NG Afyon MotoFest’te motosikleti ile sahne aldı

Tosun Paşa Film Oyuncuları

TOSUN PAŞA FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Tosun Paşa filmi 24 Temmuz Çarşamba günü saat 20:00'de STAR TV'de yayınlanacak.

Tosun Paşa Filmii

TOSUN PAŞA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Tosun Paşa filminin çöl sahneleri İstanbul'un Arnavutköy ilçesinin Ağaçlı köyünde çekilirken, İskenderiye beyi Daver Bey'in köşk sahnelerinde dış mekân olarak Emirgân'daki Sarı Köşk, iç mekân sahneleri için ise Sarıyer'de bulunan Said Halim Paşa Yalısı seçildi.

Kaynak: Haber Merkezi