Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile oynanan maçta yaşanan gerginlikler, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ve yardımcı antrenör Salvatore Foti'nin kırmızı kart görmesine neden oldu. Bu durum, Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile oynanacak kritik maçta Fenerbahçe'nin teknik yönetimini kimin üstleneceği sorusunu gündeme getirdi.

Fenerbahçe Teknik Ekip Foti Mourhino 2

Mourinho ve Foti'nin cezalı olması nedeniyle, Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında teknik sorumluluğu, teknik ekibin diğer üyelerinden birine devredilecek. Bu süreçte, takımın antrenmanlarını ve maç stratejisini Mourinho'nun belirlediği planlar doğrultusunda yürütecek bir isim öne çıkabilir.

Jose Mourinho-3

Fenerbahçe'nin teknik ekibinde yer alan Stefano Rapetti veya Luca Fatiga gibi deneyimli yardımcı antrenörlerin, bu kritik maçta takımın başında sahaya çıkması bekleniyor.

Jose Mourinho kart 3

Ole Gunnar Solskjaer, ligde 3. mağlubiyetini aldı Ole Gunnar Solskjaer, ligde 3. mağlubiyetini aldı

Bu isimlerin dışında Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşılaşmasında takımın başında Zeki Murat Göle'nin de yer alabileceği düşünülüyor. Mourinho'nun yokluğunda, teknik ekibin uyumu ve oyuncuların motivasyonu, Trabzonspor karşısında alınacak sonucun belirleyici unsurları olacak.

Zeki Murat Göle Fb

Kaynak: Haber Merkezi