Spor Stüdyosu programında kamera arkasından gelen skandal sözler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

S 185A8E0Bf57E6C069D903Aac58Ec452943A98C02

Program sırasında yorumcular Erbatur Ergenekon ve Ceyla Büyükuzun'un konuşmaları arasında, kamera arkasından "Otele yerleşelim gece ikiye kadar pompa" gibi ifadelerin duyulmasıyla, TRT ekranları adeta bir skandalın içine çekildi. Söz konusu diyalogun hızla sosyal medyada yayılmasının ardından TRT, resmi bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

S Cc6Bdf95E9Cd75Dda948F4Cfe180B8Cb80F1122D

5 Ekim ne günüdür? 5 Ekim'de ne oldu? 5 Ekim ne günüdür? 5 Ekim'de ne oldu?

TRT Spor kanalından yapılan açıklamada, olaya ilişkin derhal bir soruşturma başlatıldığı ve ilgili personelin geçici olarak görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "TRT Spor kanalımızda canlı yayınlanan 'Spor Stüdyosu' programında kabul edilemez bazı konuşmaların yayına yansıdığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Olayda sorumluluğu olanların tespiti ve gerekli cezanın belirlenmesi için hızlıca bir soruşturma başlatılmıştır."

Bu gelişme üzerine sosyal medya platformlarında kullanıcılar, TRT'nin bu tür bir skandala nasıl izin verebildiği konusunda tepkilerini dile getirdi. Euro 2024 maçlarının heyecanıyla beklenen bu olay, yayıncılık etiği ve sorumluluğu konusunda da önemli tartışmalara yol açtı.

Kaynak: Ali Baran Fayık