Ünlü sanatçı Umut Akyürek, kızı M.B.’nin yasaklı madde kullanması ve yaşadığı psikolojik sorunlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda artan sorunlar nedeniyle büyük bir kriz yaşadığını ifade eden Akyürek, “Kendimi odaya kilitledim, polis çağırdım” diyerek, yaşananların korkunç boyutlara ulaştığını dile getirdi.

Umut Akyürek (3)-1

Deprem Sonrası İnönü Üniversitesi'nde Dersler Devam Edecek mi? Deprem Sonrası İnönü Üniversitesi'nde Dersler Devam Edecek mi?

Umut Akyürek, kızı M.B.’nin yasaklı madde kullandığını ve ciddi psikolojik sorunlar yaşadığını açıkladı. Ünlü sanatçı, “İş korkunç boyutlara vardı, ben kendimi odaya kilitledim. Çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım” ifadelerini kullandı.

Umut Akyürek (2)-1

Akyürek, geçtiğimiz günlerde Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk olmuştu. Burada, kızıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Akyürek, M.B.’nin “çok akıllı” bir kız olmasına rağmen kişilik bozukluğu yaşadığını belirtti.

Umut Akyürek (1)-1

Akyürek, “Bordeline kişilik karakteri bozukluğuna yatkınlığı var, sınırları yok. Kendisine zarar verecek davranışlarda bulunabiliyor, kuralları tanımıyor, alıp başını bir anda gidebiliyor” diyerek kızının davranışlarının kendisini endişelendirdiğini vurguladı.

Umut Akyürek (3)

Akyürek, kızının bu durumu nedeniyle yaşadığı kaygıları da dile getirerek, “Kızımın bu durumu yüzünden gerçekten intiharı düşündüm” dedi. Bu açıklamalar, Akyürek’in kızı için yaşadığı büyük üzüntüyü ve çaresizliği gözler önüne serdi.

Umut Akyürek (4)-1

Kaynak: Haber Merkezi