Gündem

Umut Nayir'in kaç çocuğu var?

Fenerbahçeli futbolcu Umut Nayir'in özel hayatı merak ediliyor. Peki, Umut Nayir kimdir? Umut Nayir'in kaç çocuğu var?

Abone Ol

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın futbolcusu Umut Nayir'in hayatı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında, ''Umut Nayir kimdir? Umut Nayir kç yaşında, nereli? Umut Nayir ne mezunu? Umut Nayir hangi mevkide oynuyor? Umut Nayir hangi takımlarda oynadı? Umut Nayir'in eşi kimdir? Umut Nayir'in kaç çocuğu var'' soruları aratılyor. Peki, Umut Nayir kimdir? Umut Nayir kç yaşında, nereli? Umut Nayir ne mezunu? Umut Nayir hangi mevkide oynuyor? Umut Nayir hangi takımlarda oynadı? Umut Nayir'in eşi kimdir? Umut Nayir'in kaç çocuğu var? İşte tüm merak edilenler...

UMUT NAYİR KİMDİR?

Umut Nayir 28 Haziran 1993 yılında Kayseri'de doğmuştur. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Nayir, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giymektedir. Futbola Ankaragücü alt yapısında başlayan oyuncu daha sonra pek çok takımda forma giymiştir. Futbol kariyerinin çoğunda kiralık oalrak forma giyen Nayir bu sezon başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. 

UMUT NAYİR KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Umut Nayir 30 yaşındadır ve Kayseri'de doğmuştur.

UMUT NAYİR NE MEZUNU?

Umut Nayir, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

UMUT NAYİR HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Umut Nayir santrafor mevkinde forma giymektedir.

UMUT NAYİR HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Ankaragücü

Ankaraspor

Yeni Malatya

Göztepe

Bursaspor

Beşiktaş

Hajduk Split

Giresunspor

Ümraniyespor

Fenerbahçe

UMUT NAYİR'İN EŞİ KİMDİR?

Enfal Diner Nayir 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmişitir. 1.75 metre boyunda, 56 kilo ve ikizler burcu olan bir sosyal medya fenomendir.

UMUT NAYİR'İN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Umut Nayir ve Enfal Diner Naiyr çiftinin 1 çocukları vardır.