Kim kimdir?

Ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu kimdir? Alp Kavasoğlu'nun ölüm sebebi ne?

Ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu yaşamını yitirdi. Meslektaşı Fezi Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üzücü haberi duyurdu. Üzücü haber sonrası Alp Kavasoğlu hakkında araştırmalar hız kazandı. Alp Kavasoğlu kimdir? Alp Kavasoğlu'nun ölüm sebebi ne?

Abone Ol

ALP KAVASOĞLU KİMDİR?

Alp Kavasoğlu, özellikle sosyal medyada ünlü isimlere yaptığı makyajlarla tanındı. Ünlü isim, Instagram'da geniş bir takipçi kitlesine ulaşmayı başardı. 

Alp Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş, lisans eğitimini de Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji ve Felsefe bölümünde tamamlamıştı.

Ünlü isim, üniversiteden mezun olunca özel bir şirkette organizasyon koordinatorü olarak çalıştı.

Kavasoğlu, çeşitli markalarla çalışmaya devam etti. eğitim ve artistik direktörlüğü yapan Kavasoğlu, 2010 yılında dünyaca ünlü trend vision yarışmasında yaptığı saç ve makyaj ile finalist olmayı başardı. 

O günden sonra da makyaj ve saç alanında kendi ismini yarattı. Dünyaca ünlü markalardan ve kişilerden eğitimler aldı. Aldığı eğitimlerle birlikte kendine has teknikler geliştirdi. 

Alp Kavasoğlu makyaj eğitimleri vermeye devam etti.

ÖLÜM SEBEBİ NE?

Ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti! Ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti!

43 yaşındaki fenomen artistin acı haberini, meslektaşı Makeup artist Fezi Altun duyurdu. 

Altun, yaptığı paylaşımda cenaze törenine ilişkin detaylara da değinirken şu ifadeleri kullandı:

"Başımız sağolsun, Sevili dostumuz Alp Kavasoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Güler yüzü, sıcak kalbi ve güzel enerjisiyle hayatımıza dokunan Alp, hepimizin kalbinde yaşamaya devam edecek.

Cenazesi bugün Üsküdar Şakirin Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecektir. Ailesine, sevenlerine ve tüm dostlarına sabır diliyor, Alp'e Allah'tan rahmet diliyorum."

Alp Kavasoğlu'nun ölüm sebebi ise henüz bilinmiyor.