Gündem

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti!

Ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. 52 yaşındaki şarkıcının İstanbul Kozyatağı Hilton'da sahnede şarkısını söylerken aniden fenalaştığı kalp masajı yapılan şarkıcının kaldırıldığı hastanede kurtarılamadığı bildirildi.

Abone Ol

52 yaşındaki ünlü şarkıcı Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı Hilton'da sahnede şarkı söylerken aniden fenalaştı. Kalp masajı yapılan Arolat, ambulansa nabız olmadan bindirildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Arolat'ın kurtarılamadığı öğrenildi. Ünlü şarkıcının menajeri Halil Yıldırım, Arolat'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini söyledi.

SON PROGRAMINDAKİ SÖZLERİ YÜREK BURKTU

Metin Arolat, Armağan Çağlayan'a konuk olduğu programda "Hayatta en mutlu olduğum yer sahne" demişti. Sanatçı bir aileden geldiğini ve bazı şeylerin genetik olduğunu söyleyen Arolat, "Şarkı söylemek insanlarla aramda bir köprü" diye ekledi.

PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLAMIŞTI

Metin Arolat'ın 2 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini duygulandırmıştı. Arolat şu ifadeleri kullanmıştı:

Bugün anneciğim, babamın ve abimin yanına göçeli tam dört yıl oldu. Şimdi üçü yan yana yatıyorlar. Oysa bu foto çekilirken böyle bir şey gelebilir miydi ki aklımıza?. Benim için en mutlu günlerin fotoğrafıdır bu. Hepimiz bir aradayken, henüz hiç kimse ölmemişken, dinmeyen acıyı, bitmeyen özlemi, sonsuz ayrılığı, sonsuz yalnızlığı henüz öğrenmemişken. Hepimizin bütün kaybettiklerimize dualarımı yolluyorum.