Kültür Sanat

Vahşetin Çağrısı filmi nerede çekildi?

Vahşetin Çağrısı filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Vahşetin Çağrısı filmi nerede çekildi?

Abone Ol

Vahşetin Çağrısı filmi 2020 yılında çıkan macera/dram türünde bir filmdir. Vahşetin Çağrısı filminin yönetmenliğini Chris Sanders yaparken senaristliğini Michael Green üstlenmiştir. Peki, Vahşetin Çağrısı filminin konusu ne? Vahşetin Çağrısı filminin oyuncuları kim? Vahşetin Çağrısı filmi hangi kanalda yayınlanacak? Vahşetin Çağrısı filmi nerede çekildi? İşte detaylar...

VAHŞETİN ÇAĞRISI FİLMİNİN KONUSU NE?

Vahştin Çağrısı, bir kızak köpeğinin, Alaska'da vahşi yaşamda hayatta kalmak için verdiği mücadele konu ediliyor. Bir kızak köpeği olan Buck, Kaliforniya'daki hayatından koparılarak kızak çekmesi için Alaska'ya götürülür. Bir anda mutlu yuvasından ayrılıp hayatı tepetaklak olan Buck, Alaska'nın zorlu yaşamına uyum sağlamaya çalışır. Posta dağıtım işinin çaylağı olan Buck, gün geçtike bu dünyaya alışır. Onun bu vahşi hayata alışma sürecinde yaşadıkları, Buck'un kendisini keşfetmesini sağlayacaktır.

VAHŞETİN ÇAĞRISI FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Harrison Ford-Rolü : John Thornton
Omar Sy-Rolü : Perrault
Dan Stevens-Rolü : Hal
Karen Gillan-Rolü : Mercedes
Bradley Whitford-Rolü : Judge Miller
Cara Gee-Rolü : Françoise
Michael Horse-Rolü : Edenshaw
Jean Louisa Kelly-Rolü : Katie Miller

VAHŞETİN ÇAĞRISI FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Vahşetin Çağrısı filmi 21 Haziran Cuma günü saat 20:00'da ATV'de yayınlanacak.

VAHŞETİN ÇAĞRISI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Vahşetin Çağrısı filminin çekimleri Kanada'nın Vancouver ve Yukon bölgelerinde yapıldı.