VENOM: SON DANS OYUNCULARI KİM?

Kelly Marcel'in yazıp yönettiği bu yapımda, Tom Hardy'nin yanı sıra Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach ve Stephen Graham gibi önemli oyuncular yer almaktadır.

Sıkı Tutun (The Ledge) filminin konusu ne, oyuncuları kim? Sıkı Tutun (The Ledge) filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Juno Temple Venom 3 Banner

Tom Hardy, Ağustos 2018'de üçüncü ve son Venom filminde rol almak üzere anlaşma imzaladığını açıklamış ve geliştirme çalışmalarının Aralık 2021'de, ikinci filmin vizyona girmesinden sonra başladığını belirtmiştir.

M V5 B Mj Vh O T Zi Zj Et Z T Y4 Yy00 Mjdl L Tlm Yz Ut Nzc0 Mz Fm Z T Bl O D Uw Xk Ey Xk Fqc Gde Q X Vy M T E0 Mz Qw Mjgz. V1 Q L75 U Y281 C R27,0,500,281

Marcel ve Hardy, Haziran 2022'de senaryo üzerinde çalışmaya başlamış ve Marcel, Ekim ayında filmle ilk kez yönetmen koltuğuna oturmak için hazır hale gelmiştir. Temple ve Ejiofor gibi yeni oyuncular ise 2023'ün ortalarında projeye dahil olmuş ve çekimler Haziran ayının sonlarında İspanya'da başlamıştır. Ancak, 2023 SAG-AFTRA grevi nedeniyle üretim bir süre durmuş ve grevin sona ermesinin ardından Kasım ayında yeniden başlamıştır. Film, başlığı Mart 2024'te duyurmuş ve bu aşamada çekimler neredeyse tamamlanmıştır. 

Venom 3 Resmi Adi Belli Oldu

VENOM: SON DANS FRAGMAN İZLE

Kaynak: Haber Merkezi