'Samsun Mobil'e 'abonelik işlemleri' eklendi 'Samsun Mobil'e 'abonelik işlemleri' eklendi

 vHive, güneş enerjisi çiftliklerinin enerji üretimini optimize etmek için otomatik denetim ve analitik çözümünü tanıttı.

Kurumsal varlıkların dijitalleştirilmesine yönelik dijital ikiz yazılımında dünyada önde gelen şirketlerden biri olan vHive, güneş enerjisi çiftliklerinin otonom dijitalleştirilmesi ve yapay zeka analizi için tasarlanan en son ürününü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Şirketin uçtan uca güneş enerjisi dijitalleştirme çözümü, güç anormalliklerinin, bunların temel nedenlerinin ve güç kaybı üzerindeki etkilerinin kapsamlı bir görünümünü sunuyor. Bu bilgiler, güneş enerjisi üreticilerinin ve işletme ve bakım servis ekiplerinin onarımları önceliklendirmesini ve hızlandırmasını sağlayarak en yüksek üretim performansını sağlıyor.
Konu hakkında değerlendirmede bulunan vHive kurucu ortaklarından Tomer Daniel, "Güneş enerjisi çiftliği sahipleri, manuel veya yıllık drone denetimlerinin sınırlamaları nedeniyle genellikle önemli kayıplar yaşamaktadır. Çözümümüz, tespit edilen sorunlar ve bunların genel performans üzerindeki etkileri hakkında anında içgörü sağlayarak sık denetimler gerçekleştirmenin en etkili yolunu sunuyor. Şirketimiz, denetim sürecini basitleştirerek varlıkların denetlenmesi için üçüncü taraflara olan bağımlılığı ortadan kaldırıyor ve müşterilerimizin yeni gelir fırsatlarını ortaya çıkarmasını, operasyonel maliyetleri azaltmasını ve çalışan güvenliğini artırmasını sağlıyor" dedi.

Kaynak: İHA