Atilla Karaoğlan'ın Fenerbahçe karnesi Atilla Karaoğlan'ın Fenerbahçe karnesi

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Victor Osimhen'in maaşı merak ediliyor. Peki, Victor Osimhen'in bonservis bedeli ne kadar? Victor Osimhen ne kadar maaş alıyor? Victor Osimhen'in maliyeti ne kadar? İşte detaylar...

Victor Osimhen

Victor Osimhen'in bonservisi ne kadar?

Victor Osimhen'in güncel bonservis bedeli transfermark verilerine göre 100 milyon Euro'dur.

Victor Osimhen Kim

Victor Osimhen'in maaşı ne kadar?

Victor Osimhen'in Napoli'deki maaşının 11 milyon euro vergilerle birlikte 15 milyon euro olduğu öğrenildi.

Victor Osimhen Bonservis

Victor Osimhen Galatasaray ile anlaşmak üzere!

Yağız SAbuncuoğlu'nun haberine göre; Napoli, Galatasaray'ın Victor Osimhen için yaptığı teklifi kabul etti. Galatasaray yönetimi Victor Osimhen'i ikna etmek için oyuncunun yanına gitti. Oyuncu teklifi kabul ederse; Kısa süre içerisinde sağlık kontrolü için İstanbul'a getirilecek.

Victor Osimhen Transfer

Victor Osimhen kimdir?

Victor James Osimhen, 29 Aralık 1998 tarihinde Nijerya'nın Lagos şehrinde dünyaya geldi. 1,86 boyunda olan Victor Osimhen forvet mevkinde forma giymektedir.

 Futbol kariyerine Ultimate Strikers Akademi'de başladı. Almanya'nın VfL Wolfsburg takımının dikkatini çekti ve Osimhen, 2017 yılında Wolfsburg ile profesyonel sözleşme imzaladı.

2018-2019 sezonu öncesinde Belçika'nın RSC Charleroi takımına kiralandı. Charleroi'da gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken Osimhen, 2019 yılında Fransa'nın Lille takımına transfer oldu. Lille takımında geçirdiği tek sezon boyunca 38 maça çıkan Osimhen, 18 gol ve 6 asistle takımının en önemli oyuncularından biri haline geldi.

2020 yaz transfer döneminde Napoli takımına transfer olan Osimhen, burada geçirdiği ilk sezonunda bazı sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamadı. Ancak, gösterdiği performans ile taraftarların sevgisini kazandı ve takımının hücum hattında önemli bir rol oynadı.

Kaynak: Haber Merkezi