Nara, uzun süredir devam eden ilişkilerini sonlandırdıklarını duyurdu. Programda konuşan Nara, "Ayrıldım, kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim. Herkes konuşsun, hiç konuşmadığım şeyleri ben en sona bıraktım." ifadelerini kullandı.

Wanda Nara Dis (4)

Söke'de kurtuluş coşkusu Semicenk konseri ile kutlandı Söke'de kurtuluş coşkusu Semicenk konseri ile kutlandı

Wanda Nara'nın bu açıklaması, futbol camiası ve geniş bir hayran kitlesi arasında büyük bir şok etkisi yarattı. İkilinin ilişkisinin sona erdiği iddiaları daha önce de gündeme gelmiş, ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı. Nara'nın programda yaptığı açıklama ise bu spekülasyonlara son noktayı koydu.

Wanda 2

Wanda Nara ve Mauro Icardi, futbol kariyeri ve medya dünyasındaki yoğun ilgiyle sık sık gündeme gelmiş bir çift olarak biliniyorlardı. Ancak son zamanlarda çiftin ilişkisinde sorunlar yaşandığına dair dedikodular medyada yer almıştı.

Wanda Nara (3)

Konuyla ilgili daha fazla detay ve Wanda Nara ile Mauro Icardi'nin resmi açıklamaları beklenirken, Nara'nın sözleri futbol ve magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı. İkilinin geleceğiyle ilgili merak edilen soruların yanıtları ise ilerleyen günlerde netlik kazanaca

Kaynak: Haber Merkezi