Astrolojide burçlar, Dünyadan bakan birinin gözüktüğü şekliyle yeryüzünün Güneş çevresinde bir yılda çizdiği yörüngenin iki yanında, Zodyak kuşağı ile belirlenir. Diğer burçlar gibi Yengeç burcunun hangi ay olduğu da böyle belirlenmiştir. Özellikle astrolojiye ilgi duyan insanlar genelde hangi ayda doğduklarına gör burçlarını araştırırlar. Peki Yengeç burcu hangi ay? Yengeç burcu doğum tarihleri ne? Yengeç burçları ne zaman doğar? İşte detaylar…

Yengeç Burcu Özellikleri Nedir?

Yengeç burçları duygusallıkları ve duyarlılıkları ile bilinirler. Karşısındaki herkesten de aynı hassasiyetleri bekledikleri için ikili ilişkilerde anlaşması biraz zor olan bir burçtur. Normal zamanlarında neşeli, yardımsever, düşünceli, iyi kalpli ve anlayışlı olan yengeç burçlarının bir anda hiçbir neden olmadan ruh halleri değişebilir ve mutsuz alıngan olabilirler. Değişken ruh halleri nedeniyle anlaşması zor olan bir burçtur.

Yengeç Burcu Hangi Ay Doğar? Yengeç Burcu Tarihi ve Günleri Nedir?

Her ay için farklı bir burç bulunmaktadır. Yazın yani haziran ve temmuz ayı arasında doğan kişilerde yengeç burcu olurlar. Haziran ayının 22'si ile Temmuz ayının 22'si arasında doğan kişiler yengeç burcu olurlar.

Haber Merkezi