Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından düzenlenen Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu, 75. Yıl Hipodromu’nda büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleşti. At yarışı severlerin ilgiyle takip ettiği bu prestijli yarış, 2200 metre çim pistte kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Beş safkan İngiliz atının ter döktüğü bu zorlu koşuda, Storm Blood’un elde ettiği zafer izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Y B B 2589

5 safkan İngiliz atının kıyasıya mücadele sergilediği, günün 6’ncı koşusu olan Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu, izleyicilere yarışın son metresine kadar büyük heyecan yaşattı.

Tor Gold, Exspress, Storm Blood, Etsuko ve Secret İmage isimli Safkan İngiliz atlarının 2200 metre çim pistte büyük mücadele sergilediği koşuyu, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri de Başkentli yarış severlerle birlikte izledi.

Y B B 2618

Altındağ Belediyesi'nden İş Arayanlara Destek Altındağ Belediyesi'nden İş Arayanlara Destek

İngiliz safkanlar Başkanlık Kupası’na koştu

Kıyasıya mücadeleye sahne olan Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusunu, jokeyliğini Ayhan Kurşun’un üstlendiği 3 numaralı Storm Blood birinci olurken, 4 numaralı Etsuko ikinci, 1 numaralı Tor Gold üçüncü ve 2 numaralı Exspress dördüncü olarak yarışı tamamladı.

Y B B 2470

Storm Blood’un zafere ulaştığı yarış sonrasında Başkan Yardımcısı Erhan Aras, 1’incilik plaketini  atın sahibi Gülün Albayrak’a vererek tebrik etti.

Y B B 2463Y B B 2730

Kaynak: Haber Merkezi