Altındağ'da annelere büyük destek Altındağ'da annelere büyük destek

Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi yeni dönem derslerine başlıyor. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü eğitmenleri tarafından verilen akademi dersleri, 7-13 yaş arası Yenimahalleliler için Basketbol, Futbol, Voleybol, Jimnastik (4-9 yaş), Boks, Kıck Boks ve Muaythaı branşlarında düzenleniyor.

Yenimahalle Spor Akademisi (3)

Alanında deneyimli antrenörler eşliğinde hafta sonu yapılacak spor akademisi dersleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi ve Batıkent Ali Öcal Futbol Stadı’nda (futbol branşı) gerçekleştirilecek. Ön kayıt yaptırmak isteyen ilçe sakinleri www.yenimahallebelediyesisporkulubu.com web sitesi üzerinden ve 344 88 34– 344 88 86 numaralı telefondan detaylı bilgiye ulaşabiliyor.

Yenimahalle Spor Akademisi (4)

Yenimahalle’de 4 ay ücretsiz spor eğitimi

İlçenin dört bir yanına konumlandırdığı 5 yıldızlı spor tesisleri ile ilçe sakinlerine spor yapma fırsatı sunan Yenimahalle Belediyesi, spor akademisi bünyesinde yıl boyu sürdürdüğü eğitimlerle genç yetenekleri keşfederek birbirinden farklı branşlarda yüzlerce çocuğu spor dünyasına kazandırıyor. 19-24 Eylül tarihleri arasında ücretsiz verilecek eğitimler için ön kayıt almaya başlayan spor akademisinde, kurslar 28 Eylül – 20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yenimahalle Spor Akademisi (1)

Spor sevgisini çocuk yaşta aşılamak istiyoruz

Yenimahalle'de çocukların ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için spora büyük önem verildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de eğitim ve sporun gelişimi için ilçemizin dört bir yanına spor salonları ve yüzme havuzları yaptık. Amacımız spor sevgisini çocuk yaşta kazandırmak. Ülkemizin aydınlık yarınları olarak gördüğümüz çocuklarımızın spora yönelmesi, sağlıklı gelişimi ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi açısından önem taşıyor. İlçemizin farklı noktalarına kazandırdığımız spor merkezlerinde eğitimlerimiz yaz kış demeden devam ediyor. Ücretiz olarak düzenlediğimiz spor eğitimlerine tüm çocukları bekliyoruz” dedi.

Yenimahalle Spor Akademisi (2)

Kaynak: Haber Merkezi