Yenimahalle Belediyesi’nin Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören hastalar için açtığı Zübeyde Hanım Konukevi, akciğer kanserini yenen ilkokul öğretmeni Uğur Gür için özel bir anlam taşıyor. Gür, tedavi sürecinde kendisine destek verenleri unutmayarak, öğrencileriyle birlikte konukevi ziyareti gerçekleştirdi.

Yenimahalle Uğur Öğretmen (6)

Akciğer Kanserini Yenen Öğretmenden Vefa Ziyareti

Yenimahalle Belediyesi tarafından Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları için hizmete açılan Zübeyde Hanım Konukevi’nin vefalı sakinlerinden ilkokul öğretmeni Uğur Gür, kanser tedavisi süresince kendisine destek verenleri unutmadı. Tedavi süresini tamamlayarak kanseri yenmeyi başaran Gür, Nallıhan’daki Tuğrulbey İlkokulu öğrencileriyle birlikte konukevi ziyareti gerçekleştirdi.

Yenimahalle Uğur Öğretmen (4)

Gür, 10 yıldır yurt genelinden ve yurtdışından 300 binden fazla hasta ve hasta yakınını ücretsiz misafir eden Zübeyde Hanım Konukevi’ni öğrencilerine gezdirirken duygu dolu anlar yaşadı. Tedavi süresince kendisine moral olan konukevi çalışanlarıyla da sohbet eden Gür, “Bu zorlu yolculuğu ailem, öğrencilerim ve Yenimahalle Belediyesi’nin desteği ile tamamladım. Yenimahalle Belediyesi bana kucak açtı ve burada birçok dostluklar kurdum” dedi.

Yenimahalle Uğur Öğretmen (2)

Başkan Fethi Yaşar'dan Destek Mesajı

Zübeyde Hanım Konukevi’nin önemli bir hizmet olduğunu vurgulayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bu uzun ve zorlu tedavi sürecinde Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirdiğimiz için gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Uğur Öğretmen (1)

Başkan Ercan Filistin’e Destek Yürüyüşünde Başkan Ercan Filistin’e Destek Yürüyüşünde

Konukevi Hakkında Bilgiler

Özevler Mahallesi’nde bulunan 200 kişi kapasiteli Zübeyde Hanım Konukevi, 55 misafir odası, üç öğün yemek servisi, TV odası, ütü ve çamaşır yıkama alanları ile misafirlerine otel konforunda ücretsiz hizmet sunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi