Keçiören'de Sünnet Şöleni Keçiören'de Sünnet Şöleni

Yenimahalle Belediyesi tarafından her yıl binlerce çocuğun eğitim gördüğü yaz okullarında kapanış etkinliği düzenlendi. Temmuz ayından itibaren devam eden eğitimlerini başarıyla tamamlayan Yenimahalleli çocuklar, yaz okulunu sertifika töreniyle sonlandırdı.

Yenimahalle Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Yaz Okulları kapanış etkinliğinde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çocukları kutlayarak tek tek sertifikaları dağıttı.

Y B B 1770

Çocuklarımızı spora yönlendiriyoruz

1 Temmuz tarihinde başlayan eğitimlere katılarak yaz tatilini eğlenerek ve spor yaparak geçiren çocuklar, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü antrenörleri eşliğinde Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Kick Boks, Boks, MuayThai, Futbol, Tenis ve Hentbol branşlarında 2 ay süren eğitimlerini başarıyla tamamladı.

Y B B 1717

Tören öncesi minik sporculara ve katılımcı ailelere seslenen Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak sporun gücüne inanıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın sağlıklı bir geleceğe kucak açması için onları spora yönlendiriyoruz. Bu yaz spor kulübümüz bünyesinde bine yakın çocuğumuza9 farklı branşta spor imkanı sağladık. Çocukların spora yönelmesinde teşvik edici bir tutum sergileyen aileleri, onlara emek harcayan antrenörlerimizi ve çocuklarımızı yürekten kutluyorum.  Yenimahalle’de çocuklarımızın geleceği için spor, kültür ve sanata olan desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Y B B 1813

Bin çocuk yaz okulu eğitimi aldı

Çocukların sosyalleşmesi, spor yapması ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla açılan yaz okulundan 4-14 yaş arası bin çocuk 9 ayrı branşta eğitim aldı.

Kaynak: Haber Merkezi