Yenimahalle Belediyesi, yaz tatilinin ardından okula dönecek olan öğrencilerin hazırlıklarını desteklemek amacıyla anlamlı bir projeye imza attı. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde, Yenimahalleli minikler için gerçekleştirilen ücretsiz saç tıraşı hizmeti büyük ilgi gördü. Yenimahalle Belediyesi kuaförleri ve YENİMEK kurslarında eğitim gören öğretmenler tarafından sunulan bu hizmet, Karşıyaka ve Kaletepe Kültür Merkezi YENİMEK noktalarında yapıldı. Toplamda 120 öğrenci bu hizmetten yararlanarak, okul için hazır hale geldi.

Y B B 2733

Miniklerin Okul Heyecanı

Sabah saatlerinde aileleriyle birlikte Karşıyaka ve Kaletepe Kültür Merkezi YENİMEK kuaförlük sınıflarına gelen öğrenciler, okul öncesi saç tıraşı yapmanın heyecanını yaşadılar. Beğendikleri saç modellerini kuaförlerine tarif eden çocuklar, keyifli bir deneyim yaşarken, yapılan hizmetten ötürü Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkürlerini ilettiler.

Y B B 2735

Sosyal Belediyecilikte Yeni Bir Adım

Ücretsiz saç kesimi projesiyle her yıl yüzlerce aileye ekonomik destek sunduklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde öğretmenlerimiz ve kuaförlerimiz tarafından 100’ün üzerinde çocuğumuzun saç kesimleri yapıldı. Artan okul masrafları ve hayat pahalılığı göz önüne alındığında, ailelerimize bir nebze de olsa destek olmak istiyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek ve bu zor süreçte yanlarında olmak. İmkanlarımız ölçüsünde sosyal çalışmalara devam edeceğiz. Çocuklarımıza saç kesim hizmeti veren öğretmenlerimize teşekkür ediyor, yeni öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Etimesgut'ta Ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursları Etimesgut'ta Ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursları

Y B B 2738

Yenimahalle Belediyesi’nin bu kapsamlı desteği, sosyal belediyecilik anlayışının güzel bir örneği olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi