Adı Fenerbahçe ile anılan Youssef En-Nesyri merak konusu oldu. Futbolserverler arama motorlarında, '' Youssef En-Nesyri kimdir? Youssef En-Nesyri kaç yaşında, nereli? Youssef En-Nesyri hangi takımda oynuyor? Youssef En-Nesyri'nin bonservisi ne kadar? Youssef En-Nesyri ne kadar maaş alıyor? Youssef En-Nesyri hangi takımlarda oynadı? Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı'' sorularını aratıyor. Peki, Youssef En-Nesyri kimdir? Youssef En-Nesyri kaç yaşında, nereli? Youssef En-Nesyri hangi takımda oynuyor? Youssef En-Nesyri'nin bonservisi ne kadar? Youssef En-Nesyri ne kadar maaş alıyor? Youssef En-Nesyri hangi takımlarda oynadı? Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? İşte detaylar...

Youssef En Nesyri Kim

YOUSSEF EN-NESYRİ KİMDİR?

Youssef En-Nesyri, 1 Haziran 1997'de Fas'ta doğmuştur. Sevilla takımında forvet pozisyonunda görev yapan Faslı milli futbolcudur.

Youssef En Nesyri Fb

YOUSSEF EN-NESYRİ HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Profesyonel kariyerine 2016 yılında Málaga B kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Málaga, Leganés ve Sevilla kulüplerinde oynadı.

Youssef En Nesyri

YOUSSEF EN-NESYRİ'NİN BONSERVİSİ NE KADAR?

Youssef En-Nesyri'nin güncel bonservis bedeli Transfermarkt'a göre 20 milyon Euro'dur.

Youssef En Nesyri Bonservisi

MasterChef Türkiye Enes Arabacıoğlu kimdir? MasterChef Türkiye Enes Arabacıoğlu kimdir?

YOUSSEF EN-NESYRİ FENERBAHÇE

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Youssef En-Nesyri transferi için Sevilla ile resmi görüşmelere başladı.

Kaynak: Haber Merkezi