Kültür Sanat

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği 20 Ekim'de Canlı Orkestra ve Koro ile Volkswagen Arena'da

"Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği" filmi, canlı orkestra ve koro eşliğinde 20 Ekim'de Volkswagen Arena’da gösterime sunulacak. İstanbul Film Orkestrası ve 100 kişilik koro eşliğinde gerçekleşecek bu etkinlik, Orta Dünya’nın büyüsünü yeniden yaşatacak.

Abone Ol

J.R.R. Tolkien’in efsanevi eseri "Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği", 20 Ekim 2024 tarihinde Volkswagen Arena’da, canlı orkestra ve koro eşliğinde özel bir gösterimle izleyicilerle buluşacak. Bu unutulmaz etkinlik, film müziklerinin senfoni orkestrası tarafından yeniden canlandırılmasını ve orijinal koro performansını içerecek, böylece Orta Dünya’nın büyüsünü izleyicilere yeniden yaşatacak.

Efsanevi "Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği" filmi, 20 Ekim 2024 tarihinde Volkswagen Arena’da özel bir gösterimle izleyicilerle buluşacak. Etkinlik, İstanbul Film Orkestrası ve 100 kişilik koro eşliğinde sunulacak, bu da filmin müziklerinin canlı performansıyla yeniden hayat bulacağı anlamına geliyor. Howard Shore’un Oscar ve Grammy Ödüllü besteleri, Quenya, Sindarin, Khuzdul, Adûnaic ve İngilizce dillerinde seslendirilecek, böylece film deneyimi daha da derinleşecek.

Piu Entertainment organizasyonuyla gerçekleşecek bu destansı etkinlikte, sinemanın ve müziğin büyüsünü bir arada yaşama fırsatını kaçırmayın. Etkinlik biletleri 16 Ağustos günü saat 12:00'de Bubilet’te satışa sunulacak.