Zafere Kaçış filmi 1981 yılında çıkan Komedi türünde bir filmdir. Zafere Kaçış filminin yönetmenliğini John Huston üstlenmiştir. Peki, Zafere Kaçış filminin konusu ne?, Zafere Kaçış filminin oyuncuları kim?, Zafere Kaçış filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Zafere Kaçış (3)

Zafere Kaçış FİLMİNİN KONUSU NE?

Top gol çizgisinden ağlara doğru yuvarlanır ve 500 bin taraftar tezahürata başlar. Bu size maçın aslında olağan bir futbol maçı olmadığını gösterir. Bu bir savaştır! Savaş alanı Paris'te işgal edilen bir stadyumdur.

Fransa'da bulunan bir savaş esirleri kampının komutanı olan Karl von Steiner, eski profesyonel futbolcu John Colby'e tutsaklara karşı Alman askerlerinin kuracağı bir takımla maç yapmayı teklif eder. Alman tarafı, maçı propaganda amaçlı kullanmak istemektedir. Esirler antrenmana koyulurken Amerikalı Robert Hatch, bu maçı aslında kamptan kaçabilmek için bir fırsat olduğunu düşünür. Maçta devre arası gerçekleştiğinde bütün takımı sahadan kaçacak, böylece özgür olacak ve Paris'teki direniş grubuna katılabileceklerdir.

Deha 3.bölüm 2. fragman yayınlandı mı? Deha 3.bölüm 2. fragman yayınlandı mı?

Zafere Kaçış (4)

Zafere Kaçış FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Sylvester Stallone, Michael Caine ve Max von Sydow 'un yanı sıra Pelé, Bobby Moore ve Osvaldo Ardiles gibi Dünya Kupası kazanan futbolcular da yer almıştır.

Zafere Kaçış (2)

Zafere Kaçış FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Zafere Kaçış filmi 7 Temmuz Pazar günü saat 22:00'de TRT1'de yayınlanacak.

Zafere Kaçış (1)

Editör: İrem Akbaş