Yaşam-Çevre

Zehra Güneş'in Aile Fotoğrafı gündemde

Filenin Sultanları'ndan Zehra Güneş'in kız kardeşi Mina Güneş'in liseden mezun olması, aile fotoğrafıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Abone Ol

Güneş ailesinin mezuniyet töreninde çekilen fotoğraf, özellikle aile üyelerinin uzun boylarıyla dikkat çekti ve ülkenin boy ortalamasını yükseltiyorlar şeklinde yorumlar aldı.

Milli voleybolcu Zehra Güneş, bir süre önce yaşadığı sakatlıkla gündeme gelmişti. Tedavi için İstanbul'a dönen Güneş, kendisi gibi voleybolcu olan kız kardeşi Mina Güneş'in lise mezuniyet törenine katıldı. Güneş ailesinin mezuniyet töreninde çekilen fotoğraf, annesi, babası ve kız kardeşlerinin uzun boylarıyla dikkat çekti.

Sosyal medyada yayımlanan aile fotoğrafı, kullanıcılar arasında büyük ilgi gördü. Özellikle Zehra Güneş'in 1.97 boyunda olduğu bilgisinin ortaya çıkması, annenin ve babanın da oldukça uzun boylu olmasıyla birlikte ailenin genetik mirasının dikkat çekici olduğu yorumları yapıldı. Birçok kullanıcı, Güneş ailesinin fotoğrafını gördüklerinde "Ülkenin boy ortalamasını bu aile yükseltiyor haa" gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

Zehra Güneş'in ailesinin uzun boylarıyla dikkat çeken fotoğrafı, sosyal medyada hızla yayılarak geniş kitleler tarafından paylaşıldı ve gündemde yerini aldı.