Kültür Sanat

Zorlu Arayış filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Zorlu Arayış filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Zorlu Arayış filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

Zorlu Arayış filmi 2003 yılında çıkan aksiyon/gerilim türünde bir filmdir. Zorlu Arayış filminin yönetmenliğini Siu-tung Ching yaparken, senaristliğini James Townsend üstlenmiştir. Peki, Zorlu Arayış filminin konusu ne? Zorlu Arayış filminin oyuncuları kim? Zorlu Arayış filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

ZORLU ARAYIŞ FİLMİNİN KONUSU NE?

Tatilini geçirmek için Tayland'a giden iki genç kız, terörist bir grup tarafından kaçırılarak, rehin alınır. Kızları kaçıran teröristlerin amacı, rehin tutulan arkadaşlarının serbest bırakılmasını sağlamaktır. Kızlardan biri Amerikalı bir senatörün kızı olduğundan politik ilişkiler çözümü daha da zorlaştırmaktadır. Tayland polisi olaya el atar ancak eski CIA ajanı olan Jake Hopper'ın kızı Jessica'yı onlara bırakmaya hiç niyeti yoktur. Olayın içine giren Jake'i zorlu bir arayış ve müthiş bir mücadele beklemektedir.

ZORLU ARAYIŞ FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Steven Seagal

Byron Mann

Tom Wu

Vincent Riotta

Norman Veeratum

Patrick Robinson

Monica Lo

ZORLU ARAYIŞ FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Zorlu Arayış filmi 3 Ekim Perşembe günü saat 19:30'da BEYAZ TV'de yayınlanacak.