Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘akrep’ burcunu neler bekliyor? Akrep burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘akrep’ burcunu mayıs ayında bekleyenler...

16 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 16 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

Burçç

2024 MAYIS AYINDA AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre akrep burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Yönetici gezegeniniz olan Mars 16 Mayıs'ta kova burcuna geçiş yapıyor ve sizleri oldukça güçlü ve başarılı bir döneme doğru yönlendiriyor. Ancak yine de hızlı başlangıçlara ve ani heveslere karşı dikkatli olmalısınız. Bazı cazip yatırımlar ummadığınız sıkıntıları da beraberinde getirebilir. Geçmişte kaybettiğiniz fırsatlar yine önünüze gelirse bu sefer asla kaçırmayın ve bir şans daha verin derim.

Uranüs’ün boğa burcuna geçiş yapması ile birlikte ilişkiler evinizde yeni bir dönemin sayfası açılıyor. Bu yüzden yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde gerilim içeren konuşmalara gitmemenizde fayda vardır. Bu süreci, insanlardan beklentilerinizi çoğaltarak değil minimum seviyeye indirerek geçirmeniz dönem için en uygun düşünce tarzınız olacaktır. Ortaklı gelirleriniz ve kazançlarınızı sağladığınız konularda olumlu bazı gelişmeler umut verici nitelikte olacaktır.

29 Mayıs yay burcunda gerçekleşecek dolunay, gelirlerinizde ve maddi projelerinizde önemli yeni başlangıçlara işaret etmekte. Yeni kazanç kapıları bu dönemde hızlıca karşınıza çıkabilir. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu oluşturabilirsiniz. Miras, nafaka, hukuki süreçler, borçlar ve alacaklar ile ilgili konulardaki gelişmeler hayatınıza önemli bir soluk getirebilir.

Kaynak: Haber Merkezi