Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘aslan’ burcunu neler bekliyor? Aslan burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘aslan’ burcunu mayıs ayında bekleyenler...

Burçç

2024 MAYIS AYINDA ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre aslan burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Yönetici gezegeniniz olan Güneş bu ay içinde ikizler burcuna geçiş yapacak ve ay sonunda Uranüs’ün boğa burcuna geçişi ile sizleri de oldukça etkileyen bir süreci başlatacak. Kendinizi daha sabit fikirli ve kararlarından vazgeçmeyen bir yapıda bulabilirsiniz. Yönetici figürleri ile olan güç savaşlarını daha kontrollü yönetmeniz sizin için faydalı olacaktır. Yaratıcı işler yapanları ve açık fikirli olanları yepyeni ve başarılı bir dönem bekliyor. İşten güçten arta kalan zamanları hobiler edinerek geçirmenizi tavsiye edebilirim.

17 Mayıs Boğa burcu günlük burç yorumu 17 Mayıs Boğa burcu günlük burç yorumu

13 Mayıs'ta Merkür’ünde boğa burcuna geçiş yapmasıyla eski partnerlerinizle karşılaşma, yeniden kontağa geçme gibi durumlar yaşayabilir ve bu size çok önemli farkındalıklar yaşatabilir. Eski ilişkiler ve aşkların birbirlerinden haberdar olması (ortak kişiler, üçüncü şahıslar, sosyal medya…) gündemi bir anda değiştirebilir. Ancak kandırılma ve yanlış söylemlere karşı dikkatli olmalısınız. Aşk ve sevgi ilişkilerinde etkin bir rol üstlenebilir ve bu rolü gereğinden fazla abartma eğilimi içerisinde olabilirsiniz.

 29 Mayıs'ta gerçekleşecek yay dolunayı ile sizler için muhteşem bir dönem başlıyor dersek abartmış olmayız. Yeni aşklar ve ilişkiler bu dönemde fazlaca kapınızı çalabilir. İlişkisi olanlar hızlı bir şekilde evlilik kararı alabilir. Evli olanlar ve bu döneme kadar evliliğinde problemler yaşayanlar ise başka bir ilişki kurma cesaretini gösterip yeni bir aşka yelken açabilirler. Kısacası aşk hayatına dair şanslı ve sürprizli başlangıçlara hazırlıklı olun.

Kaynak: Haber Merkezi