Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘boğa burcunu neler bekliyor? Boğa burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘boğa burcunu mayıs ayında bekleyenler...

Burçç

2024 MAYIS AYINDA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre boğa burcunu bu ay şunlar bekliyor:

17 Mayıs İkizler burcu günlük burç yorumu 17 Mayıs İkizler burcu günlük burç yorumu

Bu ay Uranüs’ün boğa burcuna geçiş yapması size oldukça hareketli bir ay yaşatacağını müjdeler nitelikte. Özellikle ilişkiler konusunda önemli bir takım değişimler söz konusu olacaktır. Yönetici gezegeniniz olan Venüs'ün ikizler burcunda hareket ediyor olması şans ve kısmetlerinizin ardı sıra geleceği ve bu noktada size düşen görevin de fırsatları çok iyi değerlendirmeniz olduğu konusunda gözlerinizi dört açmanız gerektiğini hatırlatıyor.

15 Mayıs'ta sizin burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile birlikte ilişkisi olanlar önemli farkındalıklar yaşayıp ciddi kararlar alma yoluna girebilirler. Fakat ilişkilerinde baskı ve kıskançlık sorunu olanlar bunu çözmek için epey uğraş vermek durumunda kalabilirler. Zira yeni ay ile birlikte özgürlüğünüzü daha fazla önemseyeceğiniz bir süreç olacaktır. Bekâr olanlar yeni bir tanışma ve heyecanlı bir sürece doğru ilerliyor olabilir. Ama dikkat etmeniz gereken konu ilişkinizin size fazla sorumluluklar yüklemesi konusunda olacaktır. Her ne şekilde olursa olsun bu süreçte ilişkiler, hayatınıza önemli deneyimler ve şansları da beraberinde getirecektir. Eski arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle yeniden bir araya gelmeniz gereken olumlu durumlar oluşabilir.

29 Mayıs yay burcunda gerçekleşecek dolunayı da göz önüne alacak olursak; Hayatınızda dönüştürmek zorunda olduğunuz konularınız bazı krizler nedeniyle daha çabuk ortaya dökülebilir. Bu dönemde ani oluşan olayları iyi yönetmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Ortaklı gelirleriniz ve eşinizin finansal konuları ile ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Bu dönem verdiğiniz mücadeleler size kat be kat geri dönecektir.

Kaynak: Haber Merkezi