Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘ikizler’ burcunu neler bekliyor? İkizler burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘ikizler’ burcunu mayıs ayında bekleyenler...

16 Mayıs Aslan burcu günlük burç yorumu 16 Mayıs Aslan burcu günlük burç yorumu

Burçç

2024 MAYIS AYINDA İKİZLER BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre ikizler burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Yönetici gezegeniz olan Merkür’ün 13 Mayıs'ta boğa burcuna geçiş yapmasıyla birlikte biraz daha yavaşlayacağınız ve yapacağınız işlerde daha derinden ve sağlam adımlarla gideceğiniz bir ay içinde olacaksınız. Ekonomik anlamda artık ayaklarınızı yere basan sağlam bir yapıda olmak isteyeceksiniz ve bu noktada finansal anlamda vereceğiniz kararlar bütçenizi kontrol altında tutmaya yardım edecektir. İlişkiler bazında gizli aşklar ve gizli ilişkiler bu dönem de düşüncelerinizi çelebilir. İlişkilerinizi gözden uzakta ve herkesten habersiz olarak yürütme kararı alabilirsiniz. Eşiniz ve partnerinizle aranızda oluşan ortak paylaşımların zaman problemi yüzünden sorun olması sizleri bazı konular da daha derin düşünmeye itebilir. Size karşı platonik aşk besleyen kişilerin varlığından haberdar olabilirsiniz.

15 Mayıs'ta Uranüs’ün boğa burcuna geçmesiyle birlikte gizli kalmış olayların birden önünüze serilmesi ile birlikte dost ve düşmanınızı ayıran çok önemli olaylar yaşayabilirsiniz. Sağduyulu olup mantığınızla kalbinizi dinlemeniz gereken bir süreç. Çalışma ortamınızda bir takım değişimler söz konusu olabilir. Buradaki değişimlere ayak uydurmanız sizi vizyon sahibi kişiler olarak daha da geliştirecektir.

29 Mayıs'ta gerçekleşecek yay dolunayı ile özellikle aşkla ilgili yapmış olduğunuz hatalar ya da şu ana kadar doğru olmayan davranış biçimlerini değiştirme yoluna gidebilirsiniz. Aşk'ta bazı restleşmeler mümkün. Partnerinizin ya da eşinizin davranış biçimlerinin altında yatan gerçek manayı anlamaya gayret edin. Yine bu dönemde ev içi ve ev dışı kazalara açık olma ihtimaliniz çok yüksek. Özellikle trafikte öfkenize hakim olmaya gayret edin. Herkesten gizlediğiniz bazı şeyler de bu dönemde ortaya çıkıp sizi zor durumda bırakabilir ve sürpriz bir ilişki başlatma kararı alabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi