Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Temmuz ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘aslan’ burcunu neler bekliyor? Aslan burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘aslan’ burcunu Temmuz ayında bekleyenler...

Burçç

2024 TEMMUZ AYINDA ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astroloji yazarı Filiz Özkol'un yazdığı ve Alem Dergisi'nde yer alan habere göre aslan burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Kendinizle savaşınız var. Kendinize olan özgüveniniz sizi yanıltabilir. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Bu ay daha esnek olmalı, eksik kalan işlerinizi tamamlamalı, yeni fırsatlar yaratma yerine eskileri akıllıca değerlendirmelisiniz.

İletişim, haberleşme, detaylı işler, hatalar, ihmaller ve unutkanlık artacaktır. Fakat bu size durum değerlendirmesini daha net yapmanızı sağlayacak, daha hesaplı davranarak içinden çıkılmaz sorunları çözeceksiniz. Bu dönem ortaklık içindeyseniz; yalnız kalmak istemeyecek ve idealist, yönetici ruhu taşıyan kişilerle ortak çalışmalar içinde olacak, ayrıca haksızlıklar karşısında tepkileriniz ortaya koyacaksınız.

5 Temmuz Yengeç burcu günlük burç yorumu 5 Temmuz Yengeç burcu günlük burç yorumu

Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler sonucunda ilişkilerinizi bitirebilir veya sevdiğiniz bir dostunuzla ayrı ortamlara düşebilirsiniz. Ay boyunca geri giden Satürn duygusal dengelerinizi kontrol ederken, size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Yine sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Bu dönemde cildinize kemiklerinize ve iskelet sisteminize özen göstermelisiniz.

Kaynak: Haber Merkezi