Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Temmuz ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘balık’ burcunu neler bekliyor? Balık burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘balık’ burcunu Temmuz ayında bekleyenler...

Burçç

2 Temmuz Aslan burcu günlük burç yorumu 2 Temmuz Aslan burcu günlük burç yorumu

2024 TEMMUZ AYINDA BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astroloji yazarı Filiz Özkol'un yazdığı ve Alem Dergisi'nde yer alan habere göre balık burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Kardeşler ve yakın akrabalarınızla aranızda bir takım problemler olabilir. İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşabilir.

Canlı ve dinamik yaşam temponuzun içinde, küçük ve yakın yollarla ilgili aşklar gündeme gelebilir. Başlangıçta size cazip gelen bir teklif, daha sonra istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Neptün'ün sizi yanıltmasına izin vermeyiniz. Satürn geri gidiyor. Gezegenler birbirine geçiş yapıyor. Ailenize ters gelen düşünceleriniz nedeniyle, kendinizi ifade etmekte güçlükler yaşayacaksınız.

Dışa dünyanıza yansıtmasanız da kafanızın için oldukça karışık. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Dostlarınızdan yardım alabileceğiniz bir dönem içindesiniz. Sağlık gezegeniniz bu ay size destek veriyor. İskelet sisteminize dikkat etmelisiniz.

Kaynak: Haber Merkezi