Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Temmuz ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘terazi’ burcunu neler bekliyor? Terazi burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘terazi’ burcunu Temmuz ayında bekleyenler...

Burçç

5 Temmuz Başak burcu günlük burç yorumu 5 Temmuz Başak burcu günlük burç yorumu

2024 TEMMUZ AYINDA TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astroloji yazarı Filiz Özkol'un yazdığı ve Alem Dergisi'nde yer alan habere göre terazi burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Bu ay, iddialı tavırlarınızla ön plana çıkmak ve toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz. İyi niyetli dostlarınızın, size önereceği tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz. Maddesel konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun bir dönemdesiniz.

Sadece, riskleri unutmayın. Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinize yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz.

Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız aksilikler ortaklık ilişkilerinize de yansıyacaktır. Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Bu ay, yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Konuşma dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Sağlık konusunda bu ay oldukça hassassınız.

Kaynak: Haber Merkezi