Seyhan Nehri'nde bulunan bu benzersiz mekanda düzenlenen etkinlik, katılımcılarına unutulmaz bir gün yaşattı.

Dilberler Sekisi Kostüm (6)

Festivalin merakla beklenen 2. edisyonu, birbirinden farklı ve renkli kostümlerle dolu bir gün geçirilmesine olanak sağladı. Süper kahramanlardan peri masallarına, klasik karakterlerden egzotik figürlere kadar her türlü kostüm, Dilberler Sekisi'nde bir araya geldi. Katılımcılar, canlı müzik eşliğinde kıyıda eğlendikten sonra, Seyhan Nehri'nde kano ve paddle board keyfi yapmanın tadını çıkardılar.

Dilberler Sekisi Kostüm (5)

Günün en dikkat çeken yanlarından biri, katılımcıların büyük bir coşkuyla kostüm seçimleri yapmasıydı. Süpermen'den Batman'e, örümcek adamlardan Arap şeyhlerine, cadılardan prenseslere kadar her türlü karakter, festival alanını renklendirdi. Seyhan Nehri kıyısına akın eden kalabalık, hem kara üzerinde hem de suda eğlencenin tadını doyasıya çıkardı.

Dilberler Sekisi Kostüm (3)

Geçen yıl ilk defa düzenlenen etkinlikte başlayan kano ve paddle board sporunun bölgede yaygınlaşması hedefleniyor. Bu tür etkinliklerin, Adana'nın kültürel ve turistik potansiyelini artırarak, bölgeye olan ilgiyi artırması bekleniyor.

Dilberler Sekisi Kostüm (4)

Dilberler Sekisi'ndeki 2. Kostüm Partisi, renkli kostümler, neşeli atmosfer ve keyifli etkinliklerle dolu bir gün olarak Adana'nın sosyal takviminde önemli bir yer edindi. Katılımcılar, bir kez daha gösterdiler ki, eğlence ve renkli kostümlerle dolu bir gün, unutulmaz anılarla dolu olabilir.

TOGG yeni sedan modelini satışa çıkardı TOGG yeni sedan modelini satışa çıkardı

Dilberler Sekisi Kostüm (2)

Kaynak: Haber Merkezi