Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla ilçedeki zabıta personeliyle bir araya geldi. Karapürçek Mahallesi’nde bulunan zabıta noktasını ziyaret eden Başkan Tiryaki, zabıta çalışanlarına özverili çalışmaları için teşekkür etti ve Zabıta Haftası’nı tek tek kutladı.

Baskan Zabıta Zıyaret 2024 1

Etimesgut'ta Ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursları Etimesgut'ta Ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursları

Zabıta teşkilatının 198. kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle sohbet eden Başkan Veysel Tiryaki, zabıtaların ilçedeki huzur ve güvenliğin teminatı olduğunu ifade etti. Başkan Tiryaki, “Zabıta teşkilatının kuruluşunun 198’inci yılı olması sebebiyle, belediyemizde görev yapan zabıta personellerimizle bir araya geldik, sohbet ettik. İlçemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında büyük emek sarf eden zabıta personelimizin Zabıta Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Personelimize görevlerinde kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Tiryaki’nin bu ziyaretinin, zabıta çalışanlarının motivasyonunu artırdığı ve onların görevlerine olan bağlılıklarını pekiştirdiği bildirildi. Zabıta personelinin ilçedeki güvenlik ve huzur ortamının sağlanmasındaki katkıları, Başkan Tiryaki tarafından takdirle karşılandı.

Kaynak: Haber Merkezi