Mamak Belediyesi ve Tuzluçayır Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen “Tuzluçayır ve Civar Mahalleler Kadın El Emeği ve Göz Nuru Kermesi”, Kartaltepe Parkı’nda vatandaşlarla buluştu. Etkinlikte, evlerinde ürettikleri el yapımı ürünlerle ev ekonomisine destek olan kadınların eserleri sergilendi. Başkan Veli Gündüz Şahin’in de katıldığı kermeste, yerel halkın el emeği göz nuru ürünleri büyük ilgi gördü ve etkinlik boyunca keyifli anlar yaşandı.

Whatsapp Image 2024 09 02 At 21.58.21 (1)

Mamak Belediyesi ve Tuzluçayır Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen “Tuzluçayır ve Civar Mahalleler Kadın El Emeği ve Göz Nuru Kermesi”, Kartaltepe Parkı’nda gerçekleştirildi. Etkinlikte, Tuzluçayır ve çevre mahallelerinden kadınların evlerinde ürettikleri el yapımı ürünler sergilendi. Kermeste, bardaklardan tesbihlere, süs eşyalarından giyime kadar geniş bir ürün yelpazesi yer aldı. Kadınların emekleriyle hazırladıkları bu ürünler, ev ekonomisine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Whatsapp Image 2024 09 02 At 21.58.24 (2)

Ankara Kulübü Burs Fonu İçin Destek Çağrısı Ankara Kulübü Burs Fonu İçin Destek Çağrısı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, eşi Ayşe Şahin ve Başkan Yardımcısı Sibel Emre ile birlikte etkinliğe katıldı. Başkan Şahin, el emeği ürünleri inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Kermeste, halk ozanı Ali Kızıltuğ’un oğlu Mustafa Kızıltuğ’un konseri büyük beğeni topladı. Mustafa Kızıltuğ, söylediği türkülerle etkinliğe keyif kattı ve Başkan Şahin, konser sonrasında sanatçıyı sahneye çıkararak tebrik etti.

Whatsapp Image 2024 09 02 At 21.58.23 (3)

Etkinlik boyunca çocuklarla da etkileşimde bulunan Başkan Şahin, çocukların voleybol oynama isteğini kırmayarak onlarla birlikte keyifli anlar yaşadı. Çocuklarla voleybol oynayan Başkan Şahin, bolca fotoğraf çektirdi ve etkinlikteki coşkuyu artırdı.

Whatsapp Image 2024 09 02 At 21.58.25

Kaynak: Haber Merkezi