Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Altındağ'da ikamet eden gazilerle ve aileleriyle buluştu. Başkan Tiryaki, ilk olarak 19 Eylül Gaziler Günü’nde kendisini ziyarete gelen ve Altındağ Aydınlıkevler Mahallesi’nde ikamet eden Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi emekli astsubay Reşat Çolak’ı makamında ağırladı.

Altindağ’da Gazi̇ler Günü Unutulmadi (2)

BAŞKAN TİRYAKİ GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

Başkan Tiryaki, bir sonraki programında Altındağ’da ikamet eden gazileri ve ailelerini evlerinde ziyaret etti. Tiryaki, Altındağ Feridun Çelik Mahallesi’nde ikamet eden 2023 yılının Aralık ayında Kuzey Irak’taki operasyonda yaralanarak gazi olan uzman çavuş Orhan Yozgat’ı ve ailesini evlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini de iletti. Başkan Tiryaki, daha sonra ise 15 Temmuz darbe girişiminde Beştepe’de bulundukları esnada ayak ve bacaklarına şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu yaralanarak gazi olan ve Karacaören Mahallesi’nde ikamet eden Ali ve Ayişe Karaca çiftinin evine konuk oldu. Tiryaki, tedavi gördükten sonra iyileşen Karaca çiftinin Gaziler Günü’nü tebrik etti.

Altindağ’da Gazi̇ler Günü Unutulmadi (3)

GAZİLER VE ŞEHİT YAKINLARI VAKFINDAN ANLAMLI PROGRAM

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, son olarak Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından düzenlenen programa katıldı. Programa Başkan Tiryaki’nin yanı sıra; İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Levent Ali Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi MKYK üyesi Mustafa Çavuş, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, HAK-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, Milliyetçi Hareket Partisi Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı mütevelli heyet üyeleri, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Etimesgut’ta Alex göreve başladı Etimesgut’ta Alex göreve başladı

Altindağ’da Gazi̇ler Günü Unutulmadi (1)-1

“GAZİLERİMİZE MİNNET BORCUMUZU ASLA ÖDEYEMEYİZ”

Programda konuşma yapan Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, kahraman gaziler ve şehit aileleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Tiryaki, “Gaziler Günü vesilesiyle, düzenlenen bu programda kıymetli gazilerimizle ve kıymetli şehitlerimizin emaneti, kıymetli ailelerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlığımız, özgürlüğümüz uğruna canını ortaya koyan tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Altindağ’da Gazi̇ler Günü Unutulmadi (1)

Tiryaki, “Cennet vatanımız için gözünü bile kırpmadan canını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize karşı minnet borcumuzu asla ödeyemeyiz. Gazilerimizin ve kıymetli ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi