Kim kimdir?

Arda Bektaş kimdir? Arda Bektaş nereli, kaç yaşında? Arda Bektaş ne mezunu? Arda Bektaş'ın sağlık durumu nasıl?

Abone Ol

Arda Bektaş, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında, "Arda Bektaş kimdir? Arda Bektaş nereli, kaç yaşında? Arda Bektaş ne mezunu? Arda Bektaş'ın sağlık durumu nasıl" soruları aratılıyor. Peki, Arda Bektaş kimdir? Arda Bektaş nereli, kaç yaşında? Arda Bektaş ne mezunu? Arda Bektaş'ın sağlık durumu nasıl? İşte tüm merak edilenler...

ARDA BEKTAŞ KİMDİR?

Arda Bektaş, başarılı bir makyaj sanatçısıdır.

Bektaş makeup artistilk dışında sosyal medya fenomenliği de yapmaktadır.

Bektaş, 20 Mayıs 2001 doğumludur. 

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Makyaj YouTuber'ı olan Arda Bektaş sokak ortasında saldırıya uğradı. Bektaş, kendisine saldıran kişiler olarak Kerimcan Durmaz'ın arkadaşlarından Furkan Çağman olduğunu söyledi.

Türkiye'nin ilk erkek makyaj YouTuber'ı olan Arda Bektaş sokak ortasında saldırıya uğradı. Bektaş, kendisine saldıran kişiler olarak Kerimcan Durmaz'ın arkadaşları Furkan Çağman ve Hakan Ürkmez olduğunu belirtti. Güvenlik kamerasına yansıyan saldırı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Arda, ayrıca bir yazı paylaşarak yaşananları anlattı. Uzun zamandır 'mobbing', 'sözlü ve fiziksel şiddet' ile mücadele ettiğini söyledi. Söz konusu olan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise iki kişi, Arda Bektaş sokakta yürürken geliyor ve kendisine arkadan saldırarak Arda'yı darp ediyor. Ayrıca ''Başıma gelebilecek herhangi bir fiili olaydan Kerimcan Durmaz, çalışanı Furkan Çağman ve yakın çevreleri sorumludur'' diye belirtti.

''Türk adaletine ve emniyet güçlerine baş vurmuş durumda olduğumu bilgilerinize saygı ile sunarım''

Arda Bektaş'a saldıran Furkan Çağman ve Hakan Ürkmez açıklamada bulundu.

''Yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim''

Furkan Çağmaz, Arda Bektaş'ın sistematik olarak kendisine iftira attığını, anlık bir refleksle kendini kontrol edemediğini fakat kendisi tanıyan herkesin normalde bunu yapmayacağını bildiğini söylediği uzun bir metinle yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu dile getirdi.

''Yaşadığı durum ve yapılan tepki kesinlikle sebepsiz değildir''

Ardından Kerimcan Durmaz'ın samimi arkadaşı Hakan Ürkmez'in yaptığı açıklamada ise Bektaş'ın yaşadığı durumun ve kendisine yapılan tepkinin sebepsiz olmadığını ifade etti. 

Haber Merkezi