2023-2024 sezonu boyunca Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden ancak sonunda Galatasaray'ın şampiyonluğuyla karşılaşan Güven, açtığı canlı yayında tepki çeken ifadeler kullandı.

G Oi Ps Im X E A A Mub L

Sosyal medya hesapları üzerinden "Beter olun" gibi provokatif mesajlar paylaşan Meral Güven, sonrasında gerçekleştirdiği canlı yayında da eleştirilere hedef oldu. Güven, Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fenerbahçe taraftarlarını hedef alarak sert sözler sarf etti

G Oi B Pp E W I A A R3 N T

Canlı yayında, "Beni Allah gibi gördünüz ya alın bakalım sonucu. Beter olun, böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar." ifadelerini kullanan Güven'in bu sözleri büyük tepki çekti ve sosyal medyada geniş kitlelerce tartışıldı.

Trump'a ikinci suikat girişimi Trump'a ikinci suikat girişimi

G Oi B Qe C W A A A Uw X I

Astrolog Meral Güven'in, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağı iddiasını son maça kadar sürdürdüğü ancak Galatasaray'ın şampiyonluğuyla söylemlerinin değiştiği gözler önüne serildi. Güven'in bu tavrı, futbolseverler arasında büyük tartışmalara neden oldu.

G Oi B S Ha Xk A Ax X Q

Konuyla ilgili Meral Güven'den henüz bir açıklama gelmezken, bu olayın gelişmeleri ve olası tepkileri merakla bekleniyor.

G Oi B R Q1 X0 A A Gsws

Kaynak: Haber Merkezi