Gündem

Aydemir Akbaş öldü mü?

Evinde baygın bulunan ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, hastaneye kaldırıldı. Gelişme sonrası Aydemir Akbaş öldü mü, vefat mı etti, merak edildi.

Abone Ol

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan ve uzun süredir kanserle mücadele eden Aydemir Akbaş, evinde baygın bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldı. 88 yaşındaki oyuncudan gelen kötü haberi İbrahim Tatlıses sosyal medya üzerinden duyurdu. Tatlıses, Akbaş'ın sevenlerinden dua beklediğini söyledi. Aydemir Akbaş öldü mü, vefat mı etti? İşte ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin detaylar...

AYDEMİR AKBAŞ'IN HASTALIĞI NE?

Daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanseriyle mücadele eden Aydemir Akbaş, 1.5 yıl önce yeniden kansere yakalandığını "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler." sözleriyle duyurmuştu.

AYDEMİR AKBAŞ'IN SON DURUMU NASIL?

Akbaş'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren yakın dostu İbrahim Tatlıses " 45 yıllık dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu an yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden Aydoşum için dua bekliyorum" dedi.